Download de app
Download de app Contact opnemen Terugbelverzoek
  • Nieuws

Ontdek Swipe4Work op De Promotiedagen en vind je nieuwe talent!

Ontdek Swipe4Work op De Promotiedagen en vind je nieuwe talent!

Hét zakelijke event van Noord-Nederland komt er weer aan! Dit jaar helpt Swipe4Work je om te navigeren en te netwerken tijdens de Promotiedagen op 5 en 6 november. Benieuwd hoe we dat doen? Lees snel verder!

De Promotiedagen

Tijdens dit evenement worden ondernemers uit Noord-Nederland samengebracht. Het uitgangspunt is persoonlijk contact. De Promotiedagen bieden mogelijkheden om bestaande relaties te onderhouden, nieuwe contacten op te doen, en vormen een uitstekende kans voor bedrijven om een nieuw product of dienst te presenteren. Het is de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden of je kennis te vergroten! Sta je open voor een nieuwe uitdaging of wil je kennismaken met interessante bedrijven? Ook dan ben je bij de Promotiedagen aan het juiste adres.

Swipe4Work

Swipe4Work kan je helpen bij het uitbreiden van je netwerk. Tijdens De Promotiedagen lanceren wij een app die bedrijven en werkzoekenden gratis kunnen gebruiken! Via deze app kunnen interessante bedrijven en gedreven professionals eenvoudig met elkaar in contact komen. Je kunt door vacatures en bedrijven swipen, en bij een match word je door de app naar de juiste stand geleid, zodat je direct een praatje kunt maken!

Werkgevers

Voor werkgevers is dit dé manier om onze app uit te proberen en in contact te komen met interessante mensen. Gedurende de twee dagen van het evenement is het gebruik van de app gratis, en als werkgever kun je al je openstaande vacatures in de app plaatsen! Het is een leuke manier om je bedrijf te presenteren en onder de aandacht te brengen bij potentiële toppers. Je kunt elkaar ook direct ontmoeten om te ontdekken of iemand iets voor jouw bedrijf kan betekenen!

Werkzoekenden

Voor werkzoekenden is het gebruik van de app altijd gratis, maar nooit eerder was er een kans om zo snel leuke bedrijven te ontmoeten. Het enige wat je hoeft te doen, is swipen tot je een interessante vacature of bedrijf tegenkomt. Bij een match kun je ervoor kiezen om eerst een berichtje te sturen of direct de juiste stand op te zoeken en in gesprek te gaan! Ook als je niet (actief) op zoek bent, is dit een mooie kans om je netwerk te verbreden.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar De Promotiedagen? Kijk voor meer informatie op de website van De Promotiedagen!

Open voor een nieuwe uitdaging? Check de app van Swipe4Work in de App Store of Play Store! Maak binnen enkele minuten een profiel aan en swipe moeiteloos naar jouw droombaan!

Klinkt het interessant? Kom dan zeker naar De Promotiedagen en maak gebruik van onze app!